j-foto Info |Sopimusehdot | Hinnasto | Rekisteriseloste |Ostoskori  |Suosituimmat | Ota yhteyttä | Etusivu

SOPIMUSEHDOT

 

Toimitusehdot

1. Soveltamisala. Seuraavia toimitusehtoja sovelletaan J-Foton (Y-tunnus 2098650-8) ja sen asiakkaiden välisessä suhteessa Internetin välityksellä tapahtuvassa kaupassa. j-foto myy tuotteita Suomessa asuville yksityishenkilöille, josta myöhemmin käytetään nimitystä asiakas.

2. Käyttöoikeus. Tilauksen yhteydessä asiakkaan on ilmoitettava nimensä, osoitteensa sekä sähköpostiosoitteensa. Asiakkaan on oltava täysi-ikäinen.

3. Asiakasrekisteröinti. J-Fotosta tuotteita tilatakseen asiakkaan ei tarvitse rekisteröityä kaupan käyttäjäksi. Kaikki J-Fotosta tuotteita tilanneet asiakkaat kuitenkin rekisteröidään J-Foton asiakasrekisteriin. Rekisterin tarkoituksena on asiakassuhteen ylläpito sekä kehitys. Rekisterin sisältämät tiedot ovat asiakkaan nimi, osoite ja sähköpostiosoite. J-Foto ei luovuta näitä tietoja ulkopuolisille. Asiakasrekisteristä vastaa J-Foto, vastuuhenkilönä toimii Jari Lust jari.lust@j-foto.fi.

4. Hinnat. Voimassa oleva hinta on se hinta, joka tilaushetkellä on J-Foton sivuilla osoitteessa www.j-foto.fi. Kaikki hinnat ovat euroissa (EUR). Tuotteen hinnan lisäksi asiakkaan on maksettava tuotteen toimituskulut. J-Foto pidättää oikeuden hintamuutoksiin.

5. Maksuehdot. Asiakas maksaa tilatut tuotteet toimituskuluineen ennakkomaksuna tai laskulla (laskutuslisä 2 €, joka lisätään tilattujen tuotteiden loppusummaan) J-Foton tilille. Tuotteet on suositeltavaa maksaa seitsemän (7) vuorokauden kuluessa laskun saamisesta. HUOM! Mikäli asiakas valitsee laskumaksun, on tuotteet maksettava viimeistään eräpäivänä. Mikäli laskua ei makseta, lähetetään kolme maksumuistutusta ja mikäli näitäkään ei makseta, lasku siirtyy perintätoimiston hoidettavaksi.

6. Tilaaminen. Tuotteet tilataan Internetin välityksellä osoitteesta www.j-foto.fi tai sähköpostitse jari.lust@j-foto.fi. Yhteydenpito tapahtuu pääosin sähköpostitse. J-Foton asiakas sitoutuu tilauksen tekemisen jälkeen tarkkailemaan sähköpostiaan koskien J-Foton sähköpostiviestejä.

7. Toimitus. Arvioitu toimitusaika on seitsemän (7) vuorokautta. Mikäli jonkin tuotteen toimitus kuitenkin jostakin syystä viivästyy, tästä ilmoitetaan asiakkaalle joko sähköpostitse tai puhelimitse. Asiakkaalla on oikeus peruuttaa olennaisesti myöhästyvää tuotetta koskeva tilauksensa sähköpostitse. Kun asiakkaan maksusuoritus näkyy J-Foton tilillä, lähetetään tuotteet viimeistään seuraavana arkipäivänä. Toimitusta voi nopeuttaa lähettämällä sähköpostitse kuitin maksusuorituksesta osoitteeseen jari.lust@j-foto.fi.

8. Palautusoikeus. Asiakkaalla ei ole palautusoikeutta, koska tuotteet ovat yksilöityjä eikä J-Foto voi oletettavasti myydä niitä eteenpäin ilman huomattavaa tappiota.

9. Reklamaatiot. Kaikki toimituksiin liittyvät reklamaatiot tulee esittää neljäntoista (14) vuorokauden kuluessa toimituksen saapumisesta asiakkaalle. Reklamaatiot tehdään joko sähköpostitse osoitteeseen jari.lust@j-foto.fi.

10. J-Foton vastuu. J-Foto ei vastaa sellaisista välillisistä vahingoista, jotka mahdollisesti ovat aiheutuneet asiakkaalle myydystä tuotteesta tai johtuen siitä, ettei tilausta ole otettu vastaan tai ettei tuotetta ole toimitettu sopimusehtojen mukaisesti. J-Foto vastaa kuitenkin välillisistä vahingoista kuluttajansuojalain 5 luvun 20 §:n mukaisissa tapauksissa, mikäli tuotteessa on ollut virhe. J-Foto ei vastaa sellaisista vahingoista, joiden syynä on yrityksen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta johtuva syy. Tällaisia ovat esimerkiksi sota, luonnonmullistukset, vienti- ja tuontikiellot, viranomaisen päätökset, yleisen liikenteen tai energian jakelun häiriintyminen, työselkkaukset tai muut vastaavat J-Foton tai sen hankkijoiden toimintaa vaikeuttava tai toimintaa estävä seikat.

11. Riitojen ratkaisu. Tästä sopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

12. Sopimusehtojen muuttaminen. J-Foto pidättää oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja ilman erillistä ilmoitusta asiakkaille. Näin ollen asiakkaan on tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin sopimusehtoihin ennen tilaustaan. Muutettuja sopimusehtoja sovelletaan ainoastaan niihin tilauksiin, jotka on tehty sopimusehtojen muuttamisen jälkeen.

 
takaisin etusivulle