fbpx

Sopimusehdot


1. Soveltamisala.

Seuraavia toimitusehtoja sovelletaan J-Foton (Y-tunnus 2098650-8) ja sen asiakkaiden välisessä suhteessa Internetin välityksellä tapahtuvassa kaupassa. J-Foto myy tuotteita Suomessa asuville yksityishenkilöille, josta myöhemmin käytetään nimitystä asiakas.

2. Käyttöoikeus.

Tilauksen yhteydessä asiakkaan on ilmoitettava nimensä, osoitteensa sekä sähköpostiosoitteensa. Asiakkaan on oltava täysi-ikäinen.

3. Asiakasrekisteröin.

J-Fotosta tuotteita tilatakseen asiakkaan ei tarvitse rekisteröityä kaupan käyttäjäksi. Kaikki J-Fotosta tuotteita tilanneet asiakkaat kuitenkin rekisteröidään J-Foton asiakasrekisteriin. Rekisterin tarkoituksena on asiakassuhteen ylläpito sekä kehitys. Rekisterin sisältämät tiedot ovat asiakkaan nimi, osoite ja sähköpostiosoite. J-Foto ei luovuta näitä tietoja ulkopuolisille. Asiakasrekisteristä vastaa J-Foto, vastuuhenkilönä toimii Jari Lust Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

4. Hinnat.

Voimassa oleva hinta on se hinta, joka tilaushetkellä on J-Foton sivuilla osoitteessa www.j-foto.fi. Kaikki hinnat ovat euroissa (EUR). Tuotteen hinnan lisäksi asiakkaan on maksettava tuotteen toimituskulut. J-Foto pidättää oikeuden hintamuutoksiin.

5. Maksuehdot.

Asiakas maksaa tilatut tuotteet ennakkomaksuna J-Foton tilille. Tuotteet on suositeltavaa maksaa seitsemän (7) vuorokauden kuluessa laskun saamisesta. HUOM! Mikäli asiakas valitsee laskumaksun, on tuotteet maksettava viimeistään eräpäivänä. Mikäli laskua ei makseta, katsotaan tilaus perutuksi.

6. Tilaaminen.

Tuotteet tilataan Internetin välityksellä osoitteesta www.j-foto.fi tai sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Yhteydenpito tapahtuu pääosin sähköpostitse. J-Foton asiakas sitoutuu tilauksen tekemisen jälkeen tarkkailemaan sähköpostiaan koskien J-Foton sähköpostiviestejä.

7. Toimitus.

Arvioitu toimitusaika on seitsemän (14) vuorokautta. Mikäli jonkin tuotteen toimitus kuitenkin jostakin syystä viivästyy, tästä ilmoitetaan asiakkaalle joko sähköpostitse tai puhelimitse. Asiakkaalla on oikeus peruuttaa olennaisesti myöhästyvää tuotetta koskeva tilauksensa sähköpostitse. Kun asiakkaan maksusuoritus näkyy J-Foton tilillä, lähetetään tuotteet niiden valmistuttua. Toimitusta voi nopeuttaa lähettämällä sähköpostitse kuitin maksusuorituksesta osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

8. Palautusoikeus.

Asiakkaalla ei ole palautusoikeutta, koska tuotteet ovat yksilöityjä eikä J-Foto voi oletettavasti myydä niitä eteenpäin ilman huomattavaa tappiota.

9. Reklamaatiot.

Kaikki toimituksiin liittyvät reklamaatiot tulee esittää neljäntoista (14) vuorokauden kuluessa toimituksen saapumisesta asiakkaalle. Reklamaatiot tehdään joko sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

10. J-Foton vastuu.

J-Foto ei vastaa sellaisista välillisistä vahingoista, jotka mahdollisesti ovat aiheutuneet asiakkaalle myydystä tuotteesta tai johtuen siitä, ettei tilausta ole otettu vastaan tai ettei tuotetta ole toimitettu sopimusehtojen mukaisesti. J-Foto vastaa kuitenkin välillisistä vahingoista kuluttajansuojalain 5 luvun 20 §:n mukaisissa tapauksissa, mikäli tuotteessa on ollut virhe. J-Foto ei vastaa sellaisista vahingoista, joiden syynä on yrityksen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta johtuva syy. Tällaisia ovat esimerkiksi sota, luonnonmullistukset, vienti- ja tuontikiellot, viranomaisen päätökset, yleisen liikenteen tai energian jakelun häiriintyminen, työselkkaukset tai muut vastaavat J-Foton tai sen hankkijoiden toimintaa vaikeuttava tai toimintaa estävä seikat.

11. Riitojen ratkaisu.

Tästä sopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

12. Sopimusehtojen muuttaminen.

J-Foto pidättää oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja ilman erillistä ilmoitusta asiakkaille. Näin ollen asiakkaan on tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin sopimusehtoihin ennen tilaustaan. Muutettuja sopimusehtoja sovelletaan ainoastaan niihin tilauksiin, jotka on tehty sopimusehtojen muuttamisen jälkeen.

13. Kolmansien oikeudet.

Asiakas on yksinomaisesti vastuussa sen varmistamisesta, että asiakkaalla on kaikki vaadittavat tekijänoikeudet, tavaramerkit ja muut oikeudet lähettämiinsä kuviin ja että nämä kuvat eivät loukkaa kenenkään yksityisyyttä. Mikäli jokin muu taho esittää vaatimuksia J-Fotoa kohtaan liittyen asiakkaan tilaukseen tällaisten oikeuksien loukkauksen perusteella, asiakas on vastuussa näiden vaatimusten torjumisesta omalla kustannuksellaan ja velvollinen korvaamaan J-Fotolle sille aiheutuneet vahingot.